Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε ότι απορία έχετε και να φτιάξουμε μαζί την καλύτερη πρόταση συνεργασίας.

Η αλλαγή του Μενού είναι μια συχνή διαδικασία που αναλαμβάνουμε και εκτελείται με την βοήθεια επαγγελματιών μαγείρων. Λαμβάνεται υπόψη η ταυτότητα του εστιατορίου, η υπάρχουσα πελατεία και οι διατροφικές συνήθειες, η ευκολία και ο μειωμένος χρόνος στην προετοιμασία και στην παραγωγή, η συνάφεια των υλικών, το προσωπικό που καλείται να διαχειριστεί το νέο μενού και φυσικά η τελική γεύση και εμφάνιση.

Οι ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε γίνονται πάντα με υψηλά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά κριτήρια. Η ασφάλεια, η εργονομία, η λειτουργικότητα, και η δημιουργία φιλόξενης ατμόσφαιρας πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της επιχείρησης είναι τα βασικά κριτήρια πριν από κάθε σχεδιασμό. Κάθε χώρος στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του εστιατορίου σχεδιάζεται μεμονωμένα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις παραγωγής με σκοπό την αξιοποίηση και μετατροπή κάθε επιφάνειας σε χρήσιμο πεδίο.

Ο εξοπλισμός αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας ενός εστιατορίου και για αυτό τον λόγο η επιλογή του γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια όπως είναι η αναγκαιότητα, η απόδοση, η ανθεκτικότητα, το σέρβις, η κατανάλωση ενέργειας και φυσικά η σχέση ποιότητας – τιμής. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένες εμπορικές εταιρίες προμήθειας επαγγελματικού εξοπλισμού που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός εκδότης και προμηθευτής των εγχειριδίων “Οδηγός Εστιατορίου 1 & 2”, “Διοίκηση Προσωπικού Εστίασης” και “Γαστρολεξικό”. Το συγκεκριμένο έργο κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες, managers, ιδιοκτήτες εστιατορίων, αλλά και σε άτομα που σκοπεύουν μελλοντικά να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.

Μάθετε περισσότερα

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και είμαστε υπερήφανοι είναι η ικανότητα να βρισκόμαστε άμεσα εκεί που το απαιτούν οι συνθήκες. Η επαγγελματική μας δράση δεν περιορίζεται μόνο στην εγχώρια αγορά καθώς το μεγαλύτερο φάσμα της πελατείας μας βρίσκεται σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης όπως είναι η Γερμανία, η Ολλανδία και η Αυστρία.

Η εύρεση και η εκπαίδευση προσωπικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα εστιατόριο αποτελούν βασικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του.

Η εταιρία μας κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσης στην αγορά με εκατοντάδες συνεργασίες στο βιογραφικό της και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ισότιμα και πάντα με την αίσθηση δικαίου κάθε εμπλεκόμενο, είτε αυτός είναι εργαζόμενος είτε επιχειρηματίας. Στόχος μας είναι να πετύχουν και οι δύο.

Στείλτε μας μηνυμα