Στελέχωση Προσωπικού Εστιατορίου

Share 

Πώς θα βρω προσωπικό για την επιχείρηση μου ;

Τα περισσότερα εστιατόρια στις ημέρες μας πασχίζουν να βρουν προσωπικό και όταν τελικά καταφέρουν να βρουν η παραμονή του δεν διαρκεί όσο θα έπρεπε. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν τελικά παραμείνει στο εστιατόριο η ποιότητα της εργασίας του δεν είναι ικανοποιητική κάτι που μεταφράζεται ως εργατικό κόστος.

Αντιμετωπίζουμε το μεγάλο αυτό πρόβλημα τα τελευταία επτά έτη σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία καθώς φροντίζουμε να παρέχουμε το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό στους συνεργάτες μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η εύρεση και η εκπαίδευση προσωπικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα εστιατόριο αποτελούν βασικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του.

Η εταιρία μας κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσης στην αγορά με εκατοντάδες συνεργασίες στο βιογραφικό της και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ισότιμα και πάντα με την αίσθηση δικαίου κάθε εμπλεκόμενο, είτε αυτός είναι εργαζόμενος είτε επιχειρηματίας. Στόχος μας είναι να πετύχουν και οι δύο.

«Η πιο δύσκολη τέχνη δεν είναι να διαλέξεις τους ανθρώπους, αλλά να δώσεις στους ανθρώπους που διάλεξες όλη την αξία που μπορούν να έχουν»

Πως θα σχεδιάσω την εργασία του προσωπικού ;

Είναι δεδομένο, ότι οι άνθρωποι εργάζονται περισσότερο και πιο σκληρά, εάν οι εργασίες τους προσφέρουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Για να επιτευχθεί αυξημένη παραγωγικότητα βοηθάμε κάθε επιχείρηση ώστε οι εργασίες να σχεδιάζονται έτσι, ώστε να είναι απλές και απόλυτα συγκεκριμένες. Καθοδηγούμε την διαδικασία εξηγώντας τον τρόπο και παρέχοντας συγκεκριμένες λίστες εργασιών που βοηθούν τον εκάστοτε προϊστάμενο να εφαρμόσει την σωστή σειρά των πραγμάτων.

Πως θα οργανώσω το προσωπικό μου;

H οργάνωση θεωρείτε απαραίτητη καθώς συμβάλλει στη διευθέτηση των διάφορων εργασιακών θέσεων και διαδικασιών με τέτοιο τρόπο, ώστε να παράγεται το μέγιστο ποσοτικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Για να οργανώσει κάποιος τους άλλους θα πρέπει να είναι σε θέση να οργανώσει πρώτα τον εαυτό του.

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση και όλα τα απαραίτητα έντυπα που χρειάζεται ένας προϊστάμενος για να οργανώσει το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης του.

Τα έντυπα οργάνωσης περιλαμβάνουν :

• Έντυπο συνέντευξης με ερωτήσεις ανά πόστο (για όλο το προσωπικό κουζίνας και τραπεζαρίας)
• Επιστολή προσωπικού και κανονισμοί συνεργασίας
• Εγχειρίδιο ατομικής υγιεινής και ασφάλειας (χώρων, τροφίμων και προσωπικού)
• Εγχειρίδια προσωπικού (για όλο προσωπικό κουζίνας και τραπεζαρίας)
• Λίστες εργασιών (για όλο το προσωπικό κουζίνας και τραπεζαρίας)
• Οδηγός εκπαίδευσης προσωπικού (για όλο το προσωπικό κουζίνας και τραπεζαρίας)
• Εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας (για τμήμα κουζίνας και τραπεζαρίας)
• Εβδομαδιαίο πρόγραμμα συντήρησης εξοπλισμού (για τμήμα κουζίνας και τραπεζαρίας)