ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Share 

Πως θα με βοηθήσουν τα σεμινάρια ;

Για να διευθύνει κάποιος αποτελεσματικά μια επιχείρηση θα πρέπει να διαθέτει ορισμένα βασικά προσόντα με ποιο βασικό από όλα την γνώση. Αν δεν διαθέτει την κατάλληλη γνώση καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί πριν επενδύσει τα χρήματά του.

Πριν δημιουργήσουμε λοιπόν μια επιχείρηση πρέπει να βεβαιωθούμε ότι πρώτα έχουμε δημιουργήσει τον επιχειρηματία που θα την διευθύνει. Το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας των επιχειρήσεων εστίασης δεν οφείλεται στην έλλειψη πελατών και στην εισροή κέρδους αλλά στην άγνοια και έλλειψη γνώσεων από τους διαχειριστές του εστιατορίου. 

Στα σεμινάρια αναλύεται ο κύκλος εργασιών ενός πρότυπου εστιατορίου σε θεωρητική βάση. Το πρώτο και σημαντικότερο σε αυτό τον κύκλο είναι φυσικά η «Διοίκηση», δηλαδή ο/η επιχειρηματίας που διαχειρίζεται την επιχείρηση. Είναι η κινητήρια δύναμη που θα κάνει όλα τα υπόλοιπα να δουλέψουν σωστά. 

Από αυτόν και τον τρόπο ηγεσίας του κρίνεται η δυναμική της πελατείας και η αποτελεσματικότητα του προσωπικού. Ακολουθεί ο σχεδιασμός του μενού, οι αγορές, η προετοιμασία και επεξεργασία των προϊόντων, το μαγείρεμα, το σέρβις, το μάρκετινγκ κ.α.

Πως γίνονται τα σεμινάρια ;

  • Τα σεμινάρια διεξάγονται εξ’ αποστάσεως με την εφαρμογή Zoom.

  • Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται στους συμμετέχοντες πιστοποίηση παρακολούθησης.

  • Κάθε συμμετοχή λαμβάνει “δικαίωμα” έκπτωση έως και 50% στην απόκτηση του εγχειριδίου «ΟΔΗΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ, Σύστημα Οργάνωσης και Σχεδιασμού Εστιατορίων»

  • Κάθε σεμινάριο είναι διαθέσιμο και σε μορφή βίντεο ώστε σε περίπτωση πιθανής απουσίας να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης.

  • Ευκολίες πληρωμής έως και +12 άτοκες δόσεις

  • Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου

Εκπαιδευτικό Υλικό

Το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την διεκπεραίωση των σεμιναρίων προέρχεται από το περιεχόμενο των εγχειριδίων σχεδιασμού και οργάνωσης εστιατορίων «Οδηγός Εστιατορίου» & «Διοίκηση Προσωπικού Εστίασης».

Ο «Οδηγός Εστιατορίου» αναγνωρίστηκε πρόσφατα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο ικανό να βελτιώσει και να προσφέρει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της εστίασης.

Ομιλητής 

Ηλίας Στεφανίδης

«Η απόκτηση γνώσης για την εργασία μας είναι ότι η γυμναστική για το σώμα μας »